Jordi Rodriguez Artés

Jordi Rodriguez Artés

(Barcelona 1956)

Mestre, fotògraf i escriptor, ha desenvolupat diferents iniciatives culturals sempre al voltant de la imatge i la comunicació.

Apassionat de la literatura, especialment de la relacionada amb el mar i amb Galicia. Des de l’any 2006 escriu un bloc a internet (ousferrats.com). Ha publicat en dos llibres col·lectius sobre el vídeo a l’escola. Formador, ponent i participant en diferents projectes sobre les TIC i la seva aplicació a l’escola

Ha realitzat exposicions de fotografia a Galícia i Barcelona, en el projecte fotogràfic, videogràfic i literari “Costa da Morte Mareas de Vida”, desenvolupat conjuntament amb Manuela Vida. Autor del projecte “Augas de Buxo” per a la Fundació C. J. Cela. Abisme Mistral és un relat ficcionat amb retrats de la vida, les gents i els escenaris d’aquest extrem del barri de Sant Antoni als finals del franquisme. Un testimoni amb molts factors comuns a la memòria de Barcelona. Un recull veritable de vides extingides. Un temps poc senzill, a voltes heròic i gens lliure.

¡Suscriu-te a les nostres novetats!